21.10.11

Hiusten kasvua ja kunnossapitoa

Pitkästä aikaa päästiin tänään hennailemaan hiuksia Pepin kanssa, joten ajattelin tässä samalla päivittää hiustenkasvatusprojektiani.



Vasemman puoleinen kuva on siis otettu 21.7 ja oikeanpuolimmainen on otettu tänään, 21.10. Kuvilla on siis kolme kuukautta eroa.







Söin biotiinia jonkin aikaa, mutta kun se loppui en ole ostanut sitä lisää, koska mielestäni hiukseni ovat kasvaneet ihan kiitettävää vauhtia. Enään muutama kuukausi ja sitten voin leikata hiukseni niin että kumpikin puoli on saman pituinen, pääsee tämä kasvatus oikein kunnolla vauhtiin!

Olen myös käyttänyt aika paljon tätä Yarra Yarra- päähierontalaitetta, joka on ainakin omasta mielestäni ollut hyvä. Aluksi päässä tuntui paljon kipupisteitä, mutta noin viikon käytöllä ne menivät ohi. Käytän nykyään Yarra Yarraa aika satunnaisesti, suurinpiirtein viisi kertaa viikossa.

Olen käyttänyt muutaman kuukauden palashampoota, mutta ainoa huono puoli siinä on se, että se kului ainakin minulla aivan älyttömän nopeasti! Muutama pesukerta ja se oli siinä. Muuten olin todella tyytyväinen, tukka tuntui tosi pehmeältä ja oli hyvässä kunnossa. Olen nyt käyttänyt normaalia shampoota ja huomannut eron; tukka ei tunnu olevan ollenkaan yhtä hyvässä kunnossa. Palaan luultavasti takaisin palashampooseen.

Löydettiin Pepin kanssa Maailmankauppa Junttiputiikista shampoo natural eliah sahil, eli tuommoista shampoojauhetta. Ajateltiin kokeilla, saas nähdä minkälaisen tuloksen antaa. Purkki maksoi 8€, joten jos se on yhtä hyvä ja kestävämpi kuin palashampoo niin otan sen kyllä käyttöön, mutta katsellaan miten käy!

Syysterveiset!

Piitu

2 kommenttia:

  1. Olisin kysynyt että millasta palashampoota käytit?
    T:Kirsi(utelias lukija)

    VastaaPoista
  2. Hei! :)

    Olen käyttänyt Pienen tuoksukaupan mallas-palashampoota. Tässä linkki Pienen tuoksukaupan mallas-palashampoon sivuille:

    http://pieni.shop.wosbee.com/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=S021

    T. Piitu :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...