13.7.10

Voi kuumuus!

Tämä kirjoitus nyt ei varsinaisesti ole hiuksista mutta no kuitenkin hiuksiin liittyvää. Olen tässä tämän viikon manaillut kun töitä teen silleen hienossa vuorossa että menen keskipäivällä töihin ja tulen illalla pois niin ei pahemmin ulkona kerkeä olla kun on juuri hyvät ilmat. Tänään kun töistä lähti oli jotenkin kova isku kun ulkona olikin kuumempi entä sisällä kun yleensä uimahallin trooppinen ilmasto on aina jotenkin iltasella lämpimänpi entä ulkoilma. Iski ihan kauhee kuumuus päälle kun sitten kotiin pyöräilin niin kaupan seinällä mittari näytti 32 ja olin silleen vähän turhan paljon vaatetta päällä. Toisaalta tykkään hirmusti itsellä pitkistä hiuksista mutta heltellä ne on tosi tuskaiset kun ne on tuolla niskassa kiinni ja ne on niin paksut että pää hikoaa ja aivot sillee hyvin grillaantuu ku on nii hieno turkki pään päällä.

Jotenkin aina yrittää hiukset sitoa mahollisimman myttyyn päähän etteivät paina niskaa ja muuten ole silmillä/kasvoilla hiostamassa, se taas hieman hankalaa kun yrittää pottaa(kypärää) survoa päähän ja lähteä polkemaan. Etenkin kun hiuksia on paljon.

Tekisi mieli mennä uimaan ihan mereen kun on näin kuuma mutta luonto sitte päätti että on ukkosen aika niin ei vissiin sitte mennä uimaan. Pöh, mutta jos sitä viikonloppuna saisi hiuksille elvytystä kun vähän loppuu tämä uimahalli vedessä lilluminenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...