4.7.10

Hennavärit omassa päässä

Eli aloitin hennaamisen noin puoli vuotta sitten ja voisin tässä nyt esitellä millätavalla henna on omissa hiuksissa vaikuttanut. Oma hiusväri oli kutakuinkin sellainen "maantienharmaa" Tosin pieniä jäämiä viimeksi laitetuista kevytväristä että lyhyet päälyhiusket ovat hieman vaaleammat.
Tässä lähtötilanne kuva:


Ensimmäisen värjäyken jälkeen oli kyllä ihan hassu olo kun väri on aika oranssi. Tässä kuvassa vielä muistaakseni salamalla vaikutusta. Kun henna siis näyttää hirmu eriltä eri valossa. Hieman näyttää että hiukset olisivat vähän kosteatkin.


Tässä sitten hiukset reilun viikon jälkeen hennauksesta väri on hieman tasaisempi. Hiukset näyttävät hieman saaneen enemmän sellaista kuparimaisuutta ja punainen hohde on vähän kadonnut. Ensimmäinen värjäys tehtiin satva hennalla jossa oli hibiscus teetä, granaattiomena mehua, sitruunaa ja paprikaa.



Seuraavassa kuvassa onkin sitten jo toinen kerros hennaa ja minulla ei ole kuvaa hetkestä värjäyksen jälkeen mutta tässä on värjäyksestä noin kolmen viikon päästä ja huomaa kuinka taas henna on kerrostunut ja tasaantunut, edelleen satva hennalla värjätty. Tykkäsin kovasti tästä väristä. Tässä oli käytetty hibiscus teetä sitruunaa ja paprikaa. Eli kuvassa toinen henna ja ensimmäisestä hennauksesta noin kaksi kuukautta



Seuraavassa värjäyksessä käytettiin sitten eri hennaa. Jotain intialaista hennaa kun satvahan on egyptiläistä niin sitten testasimme intialaista. Ja tykkäsin lopputuloksesta paljon, se oli hieman punaisempi entä satvalla. Kuva on otettu juuri värjäyksen jälkeen auringon valossa ja minusta väri on tosi kiva :) Hennaseoksessa paprikaa, sitruunaa, hibiscusta ja hieman hunajaa.



Viimeiseksi tehdystä värjäyksestä minulla ei ole kuvia mutta se vähän otti takapakkia koska minulla oli valolle altistunutta hennaa ja unohdin paprikan ihan täysin niin siitä tuli ihan turhankin porkkanan värinen :D Mutta se tasaantui sellaiseksi kuparin väriseksi.
Kollaasi väriskaalasta. (klikkaa isommaksi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...