4.8.10

Savihoito ekokampaamossa

Olin reipas ja kävin tänään sitten siellä Ekokampaamossa. Kyselin että mitä voisin tehdä kun hiukset tippuu niin kampaaja suositteli savihoitoa. Savihoito siis syväpuhdistaa päänahkaa ja imee itseensä kaikki epäpuhtaudet, shampooo ja muotoilutuotejämät hiuksista. Se myös auttaa hiustupen tulehduksiin jotka siis aiheuttavat tätä hiusten tippumista. Kampaaja sanoi sekottaneensa savijauheeseen haudutettua nokkosta ja rosmariinia. Nokkonen on mainio tuote hiustenhoidossa ja muutenkin hyvin terveellinen näin muuten mainittuna ^^ Niin ja kampaaja mainitsi että minulla olisi vähän laikukas tuo päänahka, hmm olisi mielenkiintoista tehdä jokin ph mittaus päänahkaan onko se kuinka epäkunnossa. Kun luin jostain että sooda voi nostaa ph arvoja kun terveen ph on 4,7 niin sooda voi nostaa sen hyvinkin korkeaksi kuten jossain se oli noussu lähemmäs kuutta. Mutta jospa tuo savi tasapainottaisi sitä.

Noh minulta pestiin hiukset ja laitettiin savet päähän ja istuin savet päässä noin tunteroisen ja kampaamo täti tarjosi teetä, joka on hyvin poikkeuksellista kampaamoissa, en ole ainakaan koskaan saanut, niin tämä oli oikein mukava erikoisuus. Kampaamo muutenkin oli semmoinen kivan retrohenkinen :) Niin ja kampaajan kanssa juteltiin vähän hennauksista ja mitä hän käyttää hennassaan. Hänellä samanlaisia hennoja käytössä mitä suomesta saa, eli ei ihmeellisempiä mac urthia ja santea. Eli aika kalliita hennoja jos ajatellaan että niitä tilaa monta 100g pakettia ja sitten hän mainitsi jonkin uuden hennan jota sai kioskeista pitää tätä vielä kysäistä minkä nimistä se oli, kuulemma kalliimpaa ja ne toimitetaan metallisessa tuubissa sellaisena valmistahnana.

Oli siis hyvin mielenkiintoinen käynti ja menen varmasti uudestaankin, leikkasin samalla kuivia latvoja pois ja sain mukavan pehomoiset hiukset ^^ Nyt kelpaa taas sitten mennä se reilu puoli vuotta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...