5.3.11

Hiustenkasvatus projekti, hiusvitamiinit

Noniin tämä raportti on oottanut pöytälaatikossa jo aikas pitkään. Joten lähetäänpä käsittelemään tuota minun biotiini projektia.

Elikkäs aloitin biotiinin syömisen 21.syyskuuta ja söin niitä pitkään säännöllisesti kunnes ne jäi tuossa vuoden vaihteessa, eli söin niitä jonkun 3 kk ehkä hieman vajaa. Mutta katsotaanpas onko hiukset kasvaneet mitenkään enemmän siinä välissä :D


Elikkäs syyskuussa otettu kuva vasemmalla ja tammikuussa oikealla, ei ollut välissä otettukkaan kuvia niin näillä mennään. Eli syyskuun puolivälistä tammikuun alkuun on mennyt kolmisen kuukautta ja oiskohan tuossa noin 5cm kasvua.. sitten tiedä normaaliin kasvuun verrattuna :P Mutta ei hiusten laatu hirveästi muuttunut mutta kynsien vahvistukseen tuosta piimaxista on ne eivät liuskottuneet eivätkä katkeilleet läheskään niin paljon kuin normaalisti ja klooriveden haurastamat kynnet pysyivät suht normaalina. Ei niinkään edistä hiusten kasvua mutta vahvistaa kynsiä. Niin ja tätä Piimax biotiinivalmistetta sai ihan normaaleista marketeista ja luontaistuotekaupoista. Ei varsinaisesti vähentänyt hiusten katkeilua kuin ehkä hieman, koska se on minulla ollut niin runsasta en pieniä eroja huomaakkaan.

Sitten vaihdoin vitamiinivalmisteeseen tuossa helmikuussa kun anoppi sitä kehui ja osti minulle pakkauksen. Tuote on nimeltään Evonia ja sitä taitaa saada vain luontaistuotekaupasta josta muuten taisi täällä pohjoisessa olla life kaupossa jotain tarjouksiakin, mutta tuotteen hinta taisi olla noin 30 euroa vähän päälle ja vähän alle riippuen kaupasta. Tosin verrattuna piimaxin hintaan se oli noin 7-8 euroa ja 100 päivää pillereitä verrattuna Evonian 30euron hintaan ja siinä on vain 56 päivää. Siis laskin pilleriannostukset päiviksi :) Mutta mutta ilmoitan tuloksista evonian suhteen myöhemmin mutta jo näin 3 vk kokeilun jälkeen hiuksia on lähtenyt huomattavasti vähemmän ja se vasta on hyvä merkki ainakin minun hiuksilleni :) Tässä vielä tuotekuva evoniasta niin tiedätte mitä lähteä hakemaan, jos haluavat muutkin tuotetta testata.




Tämä oli siis jatkoa Harvoja hiuksia ja biotiinia kirjoitukselle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...