30.6.13

Erilaista shampoota

 Omien hiuksien kunto talven aikana on mennyt aika huonoksi, hiuksia katkeilee ja muuta. Olen sitten tässä kokeillut montaa eri luonnollista tapaa pestä hiuksia kun lopetin WO kokeilut. Listailempa tässä mitä olen nyt WO jakson jälkeen koettanut :)



Sante shampoot

Olen käyttänyt Santen hennä volume ja lava pouderia. Eli oma kokemukseni koostuu vain kahdesta santen shampoosta. Molemmat toimivat samalla tapaa kun normaali shampoo. Levittyvyys ei ehkä niin hyvä kuin normaalissa shampoossa. Se että sai shampoon vaahdottumaan tarvitsi runsaasti vettä ja loppussa teinkin että vähän lisäsin vettä purkkiin ja ruiskutin sinne sitten shampoota ja sekoitin ja laitoin päähän. Koska siirryin näihin WO-kokeilun jälkeen joten en halunnut suoraan pelkään shampooseen siirtyä. Niin laimensin ensin vähän vedellä ja sitten siirryin käyttämään niitä normaalisti.

 Kaikista parhaat kommentit tästä Lava shampoosta (savipohjainen shampoo) oli että tuoksun ihan partavedeltä :D Eli tuoksu ei mitä miellyttävin. Henna volumessa shampoon hajussa ei valittamista mutta tuntui että pesuteho ei niin hyvä kuin esimerkiksi shampoopalassa. Lava shampoo oli siis tarkoitettu hilseilevälle, kutisevalle ja herkälle hiuspohjalle. Kyllä se ehkä vähän hilseilyä helpotti ja tuntui huomattavasti tehokkaammalta entä Henna versio. Henna volume oli sitten tarkoitettu antamaan hennan kiiltoa ja pitämään väriä vaikkei itse shampoossa ollut väriä mutta tavallaan pitäisi olla hennan hyvät ominaisuudet ilman väriä. Tuntui ettei se toiminut läheskään niin hyvin puhistavana shampoona entä Lava.

Henna Volume
+ lisäsi hieman kiiltoa
+ ok haju
- pesevyy
- huonosti vaahtoava

Lava Powder
+ vähensi hieman hilseilyä
+ pesevyys ok
- kamala haju (voi tottua)

Shampoojauhe

Arvostelinkin tämän jo aikaisemmin. Mutta tosiaan myös yksi tapa pestä hiuksia on shampoo jauhe joka on jauhemaista shampoota johon lisätään vettä jotta se vaahtoaa, sai käyttää huomattavasti enemmän entä teelusikallisen mitä ohjeessa oli.  Ehkä oma huonoin kokemus, mutta jotkut voivat pitää etenkin varmasti helpompi jos lyhyemmät hiukset.


Flow-shampoopala

Itselläni Flow:lta oli vain Teepuu shampoo joka tuntui aika kuivattavalta omaan päähäni. Pesuteholtaan huomattavasti esimerkiksi Shantea tehokkaampi. Mutta sanotaan että kun siirtyy Shampoopalaan niin sitä pitää tehdä jonkin aikaa että päänahka tottuu siihen. Shampoopalan seurana olen käyttänyt Flown hiushuuhtelua (nokkonen)joka on tuntunut tosi kivalta mutta sain siitäkin hajusta kommentteja että tuoksun ihan purkalta tms. :D Sain tässä vasta myös hamppu-shampoon jonka pitäisi olla vähän hellävaraisempi ja parempi normaaleille hiuksille.

+tehokas
+vähensi hilseilyä
- hiukset tuntuivat kuivahkoilta ja kovilta



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...